18.5 C
Deurne
vrijdag 14 juni 2024
Home- LiesselCS De Kei start 66-jarig jubileum met dienstenveiling in Liessel

CS De Kei start 66-jarig jubileum met dienstenveiling in Liessel

Carnaval vieren in Liessel doen ze bij CS De Kei al 66 jaar en dat vieren ze met een groot jubileumfeest deze zomer. Om de festiviteiten mogelijk te maken, wordt er op vrijdag 13 mei een dienstenveiling gehouden om geld in te zamelen dat volledig wordt besteed aan de zomercarnaval-festiviteiten die van 8 tot en met 10 juli plaatsvinden in Liessel.

De ervaren veilingmeester Elbert Koelewijn brengt ongeveer honderd zogenoemde dienstenkavels onder de hamer. De kavels zijn er in allerlei soorten en maten en worden per opbod verkocht. Veel gulle gevers in en om Liessel hebben deze diensten ter beschikking gesteld. Het complete dienstenaanbod is vanaf 8 mei zichtbaar op de website van CS De Kei. De veiling vindt plaats op vrijdagavond 13 mei in Gemeenschapshuis De Kastanje in Liessel en start om 19.55 uur.

Dorpsquiz ‘Witte Kei Ut?’
Er staan bij CS De Kei deze zomer nog meer activiteiten op het programma zoals de Dorpsquiz ‘Witte Kei Ut?’ waar mensen zich voor in kunnen schrijven voorafgaand aan de dienstenveiling. Teams kunnen zich vrijdag 13 mei tussen 19.00 en 19.55 uur aanmelden in gemeenschapshuis de Kastanje Liessel.

Zomercarnavalsoptocht
Voor het jubileumprogramma zijn er naast de dienstenveiling op 13 mei en de dorpsquiz op 11 juni ook nog Zever en Zwets op 8 juli, de Zomercarnavalsoptocht en het Pleinfestijn op 9 juli en tot slot op 10 juli de Oostenrijkse dag met brunch.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen