11.6 C
Deurne
vrijdag 24 mei 2024
Home- DeurneCultuurbeleid, kennismaking en themajaren bij komende Cultuuroptimisten

Cultuurbeleid, kennismaking en themajaren bij komende Cultuuroptimisten

Leef Deurne houdt donderdag 29 september, van 19.30 tot 21.00 uur, weer een cultuuroptimisten bijeenkomst in Deurne. Het cultuurbeleid, kennismaking met de nieuwe wethouder en themajaren van Deurne staan dan op het programma.

De gemeente Deurne heeft in 2020 een cultuurbeleid opgesteld en het afgelopen jaar is het uitvoeringsbeleid aangenomen. Beleidsmedewerker Suzanne van gemeente Deurne zal toelichting geven op dit uitvoeringsbeleid en wat dit betekent.

Cultuurwethouder
Daarnaast is er een nieuwe wethouder voor cultuur in Deurne, namelijk Willy van den Berg. Hij is deze avond aanwezig om zichzelf voor te stellen en kennis te maken met culturele verenigingen en organisaties uit Deurne.

Themajaren
In de afgelopen jaren hebben diverse themajaren de revue gepasseerd in Deurne, denk aan het Toon Kortoomsjaar, Muziekjaar en natuurlijk de viering van 1300 jaar Deurne. Samen met VVV Deurne wordt er gekeken of er in de komende jaren ook interessante thema’s zijn en hoe hier invulling aan gegeven kan worden.

Tevens zal er ruimte zijn om te vertellen waar je als vereniging mee bezig bent en welke connectie je wellicht met anderen wil maken.

Spiegelzaal
Deze editie van Cultuuroptimisten vindt plaats in de Spiegelzaal, in de tijdelijke locatie van het gemeentehuis aan de Harmoniestraat 5. Met de Cultuuroptimisten komt Leef Deurne graag elke keer op een andere plaats samen, zodat de deelnemers elkaar en Deurne beter leren kennen.

Aanmelden
Vanwege het zorgen voor voldoende zitplaatsen is het belangrijk om je vooraf aan te melden. De Cultuuroptimisten start om 19:30 uur en het programma duurt tot 21:00 uur, inloop is vanaf 19:15 uur. Er is in het programma uiteraard ruimte om nog vragen te stellen. Aanmelden kan via de website van Leef Deurne.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen