17.1 C
Deurne
zondag 19 mei 2024
Home- DeurneIVO Deurne viert 25-jarig jubileum met hijsen van speciale vlag

IVO Deurne viert 25-jarig jubileum met hijsen van speciale vlag

Wie kent ze nou niet? De namen van het Peellandcollege, Alfrinkcollege en het Hub van Doornecollege. Afgelopen maandag werd bij de scholen gevierd dat ze onder de naam IVO Deurne nu 25 jaar samenwerken. Later sloot ook het Sprongcollege zich aan bij de scholengroep. Vanwege het jubileum van de samenwerking werd onder meer een speciale vlag gehesen.

Ook waren er maandag gratis ijsjes voor alle leerlingen van de scholen en werd er een feest gevierd. De speciale 25-jaar vlag wappert de komende tijd bij de vier onderwijsinstellingen van IVO Deurne.

Kijkdag in oktober
De organisatie laat weten vol tevredenheid terug te kijken op de afgelopen 25 jaar en kijkt met evenveel vertrouwen ook vooruit. “Binnenkort start de nieuwbouw voor het Alfrinkcollege en het Sprongcollege. En voor het eerst wordt er al op 12 oktober een Kijkdag gehouden dit jaar, dit om eventuele beperkingen door corona voor te zijn”, meldt IVO Deurne. Op die dag kunnen kinderen van groep 7 en 8 met hun ouders de vier samenwerkende scholen met elk hun eigen identiteit bezoeken om de sfeer te proeven.

Foto: IVO Deurne

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen