16.6 C
Deurne
vrijdag 14 juni 2024
Home- DeurneCultuurcentrum Deurne geeft voorproefje van komend theaterseizoen met preview-avond

Cultuurcentrum Deurne geeft voorproefje van komend theaterseizoen met preview-avond

Bij het cultuurcentrum in Deurne staan ze weer te popelen om het nieuwe theaterseizoen te kunnen aftrappen dit najaar. Woensdagavond 11 mei kun je alvast een voorproefje krijgen van wat er komend seizoen te beleven zal zijn met optredens van vier verschillende artiesten tijdens een speciale preview-avond.

Wie dat zijn blijft nog even een verrassing, legt manager van het CCD Bianca den Toom uit: “Normaal hebben we bij zo’n avond drie artiesten waar de mensen mee kennis kunnen maken maar deze keer zijn het er zelfs vier. We hebben echt een bomvol programma met hele interessante talenten maar ik kan nog niet verklappen wie het zijn. Mooie is dat als bezoekers van de preview-avond dan al wat hebben gezien, ze dan ook vaak de hele show ervan willen zien. Dat smaakt dan naar meer.”

Lokaal talent
In het nieuwe theaterseizoen heeft het Cultuurcentrum in Deurne 22 optredens op het programma staan. Dat zijn niet alleen de grote namen maar ook nieuwe talenten. “In de grote zaal hebben we een mix van bekende artiesten en aanstormend talent. Daarnaast gaan we op zondagavonden ook in de kleine zaal optredens laten plaatsvinden waar bijvoorbeeld ook lokaal talent op het podium komt te staan. Die ruimte leent zich perfect voor kleinere intieme optredens en dat kan uiteenlopen van een comedian tot een singer-songwriter”, legt Den Toom uit.

Livestream
Bij de preview-avond op 11 mei wordt een tipje van de sluier opgelicht van het nieuwe programma maar ook van andere nieuwe plannen, vertelt Bianca den Toom: “Onze Loes en Marco bekend van CCD-TV nemen je mee in het nieuwe theaterseizoen en verschillende andere dingen die we als Cultuurcentrum willen gaan doen. En natuurlijk zijn er de vier acts die een voorproefje tonen voor het komende jaar. Voor mensen die er niet bij kunnen zijn, gaan we de preview-avond via een livestream laten zien zodat zoveel mogelijk inwoners van onze gemeente kennis kunnen maken met wat er komend seizoen in Deurne te beleven is op cultureel gebied.”

Meer informatie en tickets voor de preview-avond vind je op de website van Cultuurcentrum Deurne.

Foto: CCD

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen