17.6 C
Deurne
donderdag 13 juni 2024
Home- DeurneLuisteraars DMG Radio kiezen mooiste pop- & rocksongs van jaren ’90 in...

Luisteraars DMG Radio kiezen mooiste pop- & rocksongs van jaren ’90 in Hemelse 100

Van wie was jij fan in de jaren ’90? Van Oasis of Pearl Jam? Of was Robbie Williams je idool of misschien Alanis Morissette? De luisteraars van DMG Radio kunnen de komende weken hun favoriete Top 3 doorgeven van de mooiste pop- & rocksongs uit de nineties. Op donderdag 26 mei worden de liedjes met de meeste stemmen gedraaid in de Hemelse 100 van de jaren ’90.

Acht uur lang nemen de dj’s van DMG Radio je op Hemelvaartsdag mee terug naar de tijd van de Nintendo Gameboy, TMF, het Tamagotchi ei, Nokia-telefoons, de Furby, Windows 95 en Napster. “Het mogen echt allerlei pop- & rocknummers uit de hele jaren ’90 zijn. Van bijvoorbeeld Hanson met Mmmbop tot Blink 182 met All the small things en van René Klijn met Mr Blue tot Greenday en Basketcase”, legt DMG-dj Ramon van Hoek uit. Hij is één van de acht dj’s die de lijst van meest gekozen nineties-hits gaan presenteren.

Favoriete Top 3
Luisteraars kunnen tot en met zondag 22 mei hun drie favoriete nummers doorgeven via top3@dmgdeurne.nl. Van Hoek denkt dat vooral mensen die vroeger op stap gingen in Den Deel, De Rooie Leeuw en Apollo helemaal uit hun dak zullen gaan van deze muziek: “Heel veel van de pop- en rocknummers van de jaren ’90 werden ook in die horecazaken gedraaid en daar hebben mensen natuurlijk mooie herinneringen aan. Bij DMG laten we die nog een keer herleven met de Hemelse 100 van de jaren ’90.

Hemels Hamburgermenu
Tijdens de lijst kunnen de luisteraars van DMG Radio ook elk uur een Hemels Hamburgermenu winnen met een hamburger, friet en een drankje van Daily Deurne. Enige dat je hoeft te doen om te winnen, is luisteren naar de Hemelse 100. Wanneer je het Hemels Hamburger Alarm hoort, wint degene die als eerste naar 0493-745020 belt of als eerste een Whatsapp stuurt naar 06-1 66 55 77 3.

De Hemelse 100 van de jaren ‘90 wordt donderdag 26 mei gepresenteerd door Bas van der Weerden en Ronald de Cortie (10-12 uur), Robin Senders en Jorg Marinus (12-14 uur), Ramon van Hoek en Arno Knapen (14-16 uur) en Tim van der Weerden en Rick van de Vondervoort (16-18 uur). DMG Radio is te beluisteren in de regio Deurne op 106.2 FM en overal online via dmgdeurne.nl en de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

 

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen