11.2 C
Deurne
zaterdag 9 december 2023
Home- DeurneCultuuroptimistenbijeenkomst over financiering en fondsenwerving

Cultuuroptimistenbijeenkomst over financiering en fondsenwerving

Leef Deurne verzorgt woensdag 23 november weer een Cultuuroptimisten-bijeenkomst met deze keer ‘financiering’ als thema. Als gasten zijn een professioneel fondsenwerver, het VSBfonds en Bianca den Toom van Cultuurcentrum Deurne uitgenodigd om toelichting te geven.

Steeds meer stichtingen en verenigingen in de gemeente hebben het moeilijk en zoeken naar oplossingen om financieel gezonder te worden. Daar zijn verschillende mogelijkheden voor waar de verschillende experts bij de avond van de cultuuroptimisten meer over komen vertellen.

Subsidie aanvragen
Het VSBfonds geeft een presentatie over het doen van een subsidieaanvraag en hoe je dat nu aanpakt. Daarnaast worden de aanwezigen uitgenodigd om vragen te stellen over hun projectplannen en kunnen bezoekers tijdens deze avond ook een speeddate inplannen met de regioadviseurs van het fonds.

Fondsen
Verder is professionele fondsenwerver Marjorie van Geenhuizen te gast om een presentatie te geven over de kansen van fondsen. Tijdens het spreekuur kan je ook vragen stellen aan Marjorie over kansen voor jouw initiatief.

Businessplan cultuurcentrum
Bianca den Toom van het Cultuurcentrum Deurne is aanwezig om te vertellen over hun nieuwe businessplan. Maar ook over wat de mogelijkheden voor verenigingen zijn wat betreft voorstellingen in het Cultuurcentrum en hoe ze laagdrempelig willen zijn voor verenigingen.

Aanmelden
De bijeenkomst van de cultuuroptimisten vindt plaats in de foyer van het Cultuurcentrum aan het Martinetplein in Deurne en duurt van 19.30 uur tot 21.00 uur, inloop vanaf 19.15 uur. Om voor voldoende zitplaatsen te zorgen, is het van belang om je vooraf aan te melden. Dit kan via de website van Leef Deurne.

Foto: Cultuuroptimisten bij ArtOro

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen