20.9 C
Deurne
zondag 19 mei 2024
Home- DeurneVan Let’s dance tot Ziggy Stardust; David Bowie tribute band Golden Years...

Van Let’s dance tot Ziggy Stardust; David Bowie tribute band Golden Years in Cultuurcentrum Deurne

Een band die de magie van David Bowie in leven houdt met passie en energie staat zaterdag 19 november op het podium van Cultuurcentrum Deurne. Dat doet Golden Years door het spelen van de bekende hits van Bowie als Let’s dance, Fame, Ziggy Stardust, China Girl en Ashes to Ashes.

De zes bandleden hebben samen een enorme verzameling aan ervaring en delen allen een gezamenlijke liefde voor de muziek van David Bowie. De muzikanten waren actief in onder andere VOF de Kunst, de Jan Rot Band, Kid Harlequin en Venus Flytrap. De zanger van Golden Years weet als geen ander de stem en uitstraling van Bowie te benaderen.

Eerbetoon
Golden Years is een uniek eerbetoon aan David Bowie met de focus op Bowie’s gouden jaren, van 1970 tot begin jaren 80, het tijdperk dat van David een superster maakte. Het optreden is één van de sta-concerten die op het programma staan bij het Cultuurcentrum in Deurne.

Het optreden van  Golden Years vindt plaats op zaterdag 19 november en begint om 21.00 uur. Meer informatie en tickets vind je op de website van het CCD.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen