16.5 C
Deurne
woensdag 29 maart 2023
HomeVan onze partnersDaily Deurne is er voor elk moment van de dag dat je...

Daily Deurne is er voor elk moment van de dag dat je honger hebt

[ADVERTORIAL] Wat vroeger de wachtruimte en het loket van de NS was voor de treinkaartjes, werd een verkooppunt voor belegde broodjes. Sinds 2015 is er Daily Deurne gevestigd. Bij de NS staat het bekend als een soort kiosk, maar toch is het net even anders en biedt het ook een breder assortiment aan dan een doorsnee kiosk.

Eigenaar Henk Schroijen omschrijft het zelf als: “Een vlugge afhaal locatie met een prettige, huiskamerachtige wachtruimte waar de reizende gast in alle rust kan wachten op de volgende trein of bus.”

Zonder wachttijd
Wanneer je ook honger hebt, bij Daily Deurne kun je in de ochtend, middag en avond terecht voor warme en koud belegde broodjes, frites, hamburgers en nog veel meer. Met de handige Foodsy App bestel je snel en haal je je bestelling af zonder wachttijd. Voor bedrijven die bijvoorbeeld tijdens de lunch voor meerdere personen tegelijk broodjes nodig hebben, heeft Daily Deurne ook speciale arrangementen.

Voor iedereen
“Iedereen kan bij ons terecht. Gezinnen, eenlingen, de werkende man, bedrijven en iedereen die zin heeft in iets lekkers. We staan voor alle mensen klaar met een kopje koffie, warm of koud broodje, frietje of een compleet menu of gezinsverpakkingen en voor bedrijven kunnen we een lunch op maat maken”, legt Schroijen uit. Ook heeft Daily Deurne in samenwerking met de VVV een wandelarrangement samengesteld via Social Deal.  Henkt geeft aan: “Hierbij gaat het om een wandeling in en rondom Deurne, waarbij de deelnemers van ons een tas met eten mee krijgen.”

Gratis bezorgd
Daily Deurne vind je aan het Stationsplein 31 in Deurne en is maandag tot en met zaterdag geopend van 07.00 tot 19.00 uur en op zondag van 11.00 tot 19.00 uur. Bestellingen worden op werkdagen vanaf 15 euro gratis bezorgd binnen een straal van 3 kilometer. Buiten de straal van 3 kilometer bedragen de bezorgingskosten 5 euro en bij bestellingen van minder dan 15 euro zijn de bezorgkosten 3,50 euro. Meer informatie of direct bestellen? Ga naar dailydeurne.nl.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen