19.9 C
Deurne
donderdag 4 juli 2024
Home- DeurneDames 1 De Sprint wint beker van Brabant; ‘Mooie afsluiting met en...

Dames 1 De Sprint wint beker van Brabant; ‘Mooie afsluiting met en voor scheidend trainer Marcel Iddink’

Met een 22-15 overwinning op Swift-Helmond is het Dames 1-team van HV De Sprint uit Deurne vorige week winnaar geworden van de regionale bekerfinales van Brabant. Het team ziet het als een mooie seizoensafsluiting met en voor scheidend trainer Marcel Iddink.

De wedstrijd in Etten-Leur begon met een treffer van Sanne Kuijpers: 1-0. Swift wist in het begin van de eerste helft het doel niet te vinden, mede vanwege de goede keeperskwaliteiten van Marieke Berkers. De ruststand was dan ook 10-4 in het voordeel van de dames uit Deurne.

De tweede helft begon De Sprint sterk met een aantal snelle tegenaanvallen. Hierna raakte ook Swift het net met een aantal breaks. Gelukkig voor De Sprint had het een goede marge opgebouwd en wisten de dames uiteindelijk de overwinning ruim over de streep te trekken. Kim van de Heuvel scoorde het vaakst en gooide ook alle penalty’s feilloos raak.

Na het fluitsignaal stond de eindstand 22-15 op het scorebord en konden de in een goedgevulde touringcar meegereisde Sprintsupporters de spelers toejuichen. Aansluitend werd de beker in ontvangst genomen. De winst werd gevierd tijdens de reis terug in de bus en later in het centrum van Deurne.