8.3 C
donderdag 25 april 2024
Home- ZeilbergDames ZSV laten zien waarom ze kampioen zijn; vette winst in Valkenswaard...

Dames ZSV laten zien waarom ze kampioen zijn; vette winst in Valkenswaard op VV De Valk (0-6)

Voor het kampioenschap van het vrouwen-1 van ZSV had de wedstrijd van zondag in Valkenswaard tegen VV De Valk al geen invloed meer. Toch haalden de dames uit Zeilberg ook uit deze wedstrijd het maximale en wonnen uit met 0-6.

Na de match in sportpark Het Valkennest geven ook de tegenstanders van De Valk VR1 toe: “Een verdiende overwinning voor ZSV VR1, dat liet zien de meer dan terechte kampioen te zijn in de 3de Klasse C.”

De doelpuntenregen begon zondagochtend al in de tweede minuut met een treffer van Roma Zeegers, tien minuten later is het raak voor Demi Bankers: 0-2. In 28ste minuut Anouk van de Velden voor de 0-3 en na 38 minuten haalt Linsey Slaats de 0-4 binnen. Iets later in de 54ste minuut herhaalt Linsey de procedure en zorgt voor haar tweede treffer tegen VV De Valk: 0-5. Lindie van der Steen zet de kers op de taart in minuut 84 en scoort 0-6, dat ook de eindstand werd in Valkenswaard.