10.2 C
Deurne
zondag 25 september 2022
Home- DeurneDansers van B-Trained Deurne slepen groot aantal prijzen binnen bij eerste wedstrijd...

Dansers van B-Trained Deurne slepen groot aantal prijzen binnen bij eerste wedstrijd van seizoen

Verschillende dansers van B-Trained hebben bij de eerste wedstrijd van het dansseizoen in Berlicum op 16 en 17 oktober verschillende prijzen weten binnen te halen. Het team Colorful Movement dat eerder dit jaar Nederlands en Europees kampioen werd, claimde de eerste prijs bij de wedstrijd van de United Dance Organisation (UDO).

Ook het duo Aniek de Vries en Nick Damen won in de categorie ‘U16 intermediate/advanced’ de eerste prijs en Jedi Hullegie, Boit van der Zwaan en het trio Mini Movement deden hetzelfde in hun categorie.

Het nieuwe team EVOLVE dat bestaat uit Kia Steevens, Nina Klook, Nina van Kuijlenburg, Marieke Schroder, Gwen Welten en Evy Munsters, behaalde een tweede plek. Daarnaast wisten het duo Isa Priems en Ploni van Driel en Evy Munsters solo ook een tweede plek te behalen.

Aniek de Vries die solo danste in de categorie ‘U16 intermediate/advanced’ en Nick Damen solo in de categorie ‘U16 novice’ waren allebei goed voor een derde plek. Elijah Jennings, Julian Knaapen en Jedi Hullegie eindigden alledrie individueel op de vierde plek in hun eigen categorie.

Foto: B-Trained

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen