4.5 C
Deurne
zaterdag 24 februari 2024
Home- DeurneDansers van B-Trained uit Deurne winnen drie keer brons bij WK Streetdance...

Dansers van B-Trained uit Deurne winnen drie keer brons bij WK Streetdance in Engeland

Niet alleen de groep Colorful Movement van de dansers van B-Trained behaalde afgelopen weekend de derde plaats bij het wereldkampioenschap Streetdance maar ook in twee andere categorieën werd door de Deurnese dansers brons behaald.

De eerste dag dat er gedanst werd, vielen er al B-Trained-leden in de prijzen: Britt van der Zwaan, Aniek de Vries en Jedi Hullegie versloegen met zijn drieën als Mini Movement meer dan twintig groepen in de categorie U18 Novice en sleepten zo een derde plek in de wacht. Aniek haalde vervolgens in de dagen erna nóg een derde plek binnen voor Deurne, samen met Nick Damen in de U16 Intermediate Duos categorie.

‘Third place’
Op de laatste dag van dit avontuur hadden zowel Colorful Movement en Evolve zich geplaatst voor de finale in hun respectievelijke categorieën. Aan het einde van de zenuwslopende prijsuitreiking kwam dan eindelijk het verlossende woord: ook Colorful Moment mocht het podium opstormen om een beker voor de ‘third place’ op gaan halen.

Solo
Als kers op de taart wist Julian Knaapen nog een vierde plek te bereiken met zijn solo in de U18 Novice categorie. Eenmaal in Nederland aangekomen kregen alle dansers en coach Enya Kwerreveld een warme ontvangst van de vele vrienden, familie, en andere trotse dierbaren.

Nieuw dansseizoen
In de afgelopen maanden zijn de dansers van B-Trained Deurne volop bezig geweest met de voorbereidingen voor de wereldkampioenschappen van UDO in het Engelse Blackpool. Met behulp van vele sponsoren en een hoop extra trainingen vlogen zij vorige week goed voorbereid de Noordzee over om daar drie keer brons binnen te slepen. Na de zomervakantie beginnen de dansers van B-Trained in september weer met het nieuwe dansseizoen.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen