4 C
Deurne
dinsdag 5 december 2023
Home- DeurneOpening expositie over toekomst van molens in Peelland

Opening expositie over toekomst van molens in Peelland

In het gemeentehuis van Deurne vindt komende vrijdag de opening plaats van de foto-expositie “Mens en Molen” . Foto’s van de vrijwilligers van Holten’s Molen gemaakt door Harrie Jegerings uit Vlierden. Voorafgaande aan de opening gaan drie sprekers in op de toekomst van de molens in Peelland. 

De foto’s zijn gemaakt door fotograaf Harrie Jegerings bij gelegenheid van het 30 jarig bestaan van de Stichting Holten’s Molen. Het bestuur vindt het van belang om ook te kijken naar de toekomst van de molens in Peelland. Drie sprekers zullen voorafgaande aan de opening ingaan op de vraag:

“Wat is er voor nodig om te bereiken dat de molens in Peelland over tien jaar nog de plek innemen die ze als cultureel erfgoed verdienen”

Deze sprekers zijn Nicole Bakker, directeur van de vereniging De Hollandsche Molen, Marc van Deursen, voorzitter Peellandse Molenstichting en Marinus Biemans, wethouder cultuur, gemeente Deurne

De bijeenkomst vindt plaats in de hal van het gemeentehuis van Deurne op 15 maart 2019 en begint om 14.30 uur.  Belangstellenden zijn van harte welkom

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen