0.4 C
Deurne
vrijdag 9 december 2022
Home- Deurne'Denk niet dat er in juni kermis zal zijn'

‘Denk niet dat er in juni kermis zal zijn’

Deurne kermis staat dit jaar gepland voor vrijdag 12 tot en met dinsdag 16 juni. Kermisexploitant Frits Hoefnagels vreest dat het coronavirus roet in het eten gooit. “Ik denk niet dat er in juni kermis zal zijn”, vertelde hij zaterdagochtend op DMG radio in de uitzending ‘In de greep van Corona’.

Hoefnagels exploiteert zelf een Sjimmy tent. Normaal trekt hij vanaf eind april met zijn attractie het land door. “We stonden al in de startblokken, maar kunnen nu geen kant op”, aldus Hoefnagels. De steunmaatregelen zijn volgens de exploitant niet voldoende om het hoofd boven water te kunnen houden: “Die paar duizend euro die je krijgt ben je al kwijt aan wat verzekeringen. Ik heb een huis, opslagloods en noem maar op. Veel kermisexploitanten zullen het niet redden en dus omvallen.”

Het hele interview is hieronder te beluisteren:

‘In de greep van corona’ is elke zaterdag te horen op DMG Radio van 9.00 tot 20.00 uur. Presentatoren zijn Ramon van Hoek (9.00 – 12.00 uur), Robin Senders (12.00 – 15.00 uur), Tim van der Weerden (15.00 – 18.00 uur) en Bas van der Weerden (18.00 – 20.00 uur). DMG Radio is te beluisteren in de regio Deurne op 106.2 FM en via Ziggo 94.4. Online kun je naar DMG luisteren via dmgdeurne.nl en de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

Foto: Archief DMG

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen