1.6 C
Deurne
zondag 29 januari 2023
Home- DeurneLuisteraar Bianca en DMG richten YouTube-kanaal op met oude filmpjes van Deurne

Luisteraar Bianca en DMG richten YouTube-kanaal op met oude filmpjes van Deurne

DMG gaat samen met luisteraar Bianca Althuizen een YouTube-kanaal opzetten met oude filmpjes van Deurne, zodat de ouderen thuis of in de verzorgingstehuizen zich kunnen vermaken met het kijken van deze video’s. Dat heeft presentator Ramon van Hoek zaterdagochtend bekendgemaakt in het programma ‘In de greep van Corona’ op DMG radio.

Een paar weken terug was Bianca Althuizen ook te horen in de uitzending. Zij deed toen de oproep voor oude filmpjes van Deurne. “Dat kan van alles zijn. Als het maar over Deurne gaat. Niet alleen Deurne centrum, maar ook alle dorpen. Mooie foto’s van hoe het vroeger was, van evenementen of markante figuren uit de gemeente. Noem maar op”, voegt ze er zaterdagochtend aan toe.

Materiaal doorsturen
De eerste mensen hebben hun filmpjes inmiddels al doorgestuurd, vertelt Ramon in de uitzending. Heb jij oude video’s of foto’s van Deurne voor het speciale YouTube-kanaal? Stuur jouw materiaal door naar DMG via ramon@dmgdeurne.nl of via de website van Bianca.

Beluister hieronder het hele interview:

‘In de greep van corona’ is elke zaterdag te horen op DMG Radio van 9.00 tot 20.00 uur. Presentatoren zijn Ramon van Hoek (9.00 – 12.00 uur), Robin Senders (12.00 – 15.00 uur), Tim van der Weerden (15.00 – 18.00 uur) en Bas van der Weerden (18.00 – 20.00 uur). DMG Radio is te beluisteren in de regio Deurne op 106.2 FM en via Ziggo 94.4. Online kun je naar DMG luisteren via dmgdeurne.nl en de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

Foto: Pixabay

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen