22.6 C
Deurne
woensdag 24 juli 2024
Home- VlierdenDerde CD van de Vlierländer Musikanten

Derde CD van de Vlierländer Musikanten

Muziekkapel de Vlierländer Musikanten uit Vlierden heeft afgelopen zondagmiddag hun derde CD gepresenteerd in ’t Huis in Vlierden. Tijdens de middag konden belangstellenden de nieuwe cd aanschaffen en genieten van de live-muziek van de Vlierländer Musikanten zelf maar ook van blaaskapel de Hosbengels uit Deurne.

De kapel uit Vlierden bestaat uit 14 leden waarbij de muzikale leiding in handen is van Mart Kusters. Ze treden ongeveer 25 keer per jaar op in binnen- en buitenland bij grote festivals zoals in Duitsland bij de Wijnfeesten in Kröv, Bernkastel-Kues en Traben Trabach en de Oktoberfesten en Schützenfesten. Het repertoire van de kapel bestaat uit verschillende soorten lichte muziek van Egerlander en Tsjechische blaasmuziek tot moderne muziek.

Komende tijd treden ze op bij het Schützenfest in Düsseldorf op 18 augustus en op 8 september in de Hofgarten in Düsseldorf. Wat dichter in de buurt zijn ze op 14 september tijdens ‘Muziek onder de toren’ in Panningen. Meer informatie en het complete overzicht van alle optredens vind je op de website van de Vlierländer Musikanten.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen