10.8 C
donderdag 25 april 2024
Home- DeurneDeurne en RKSV Heeze delen de punten

Deurne en RKSV Heeze delen de punten

SV Deurne en RKSV Heeze hebben de 9e wedstrijd van het seizoen gelijkgespeeld. Beide teams hadden tot de slotfase nog kans op de overwinning.

Met een kopbal zorgde Stefan van der Werf na een kwartier spelen voor de 1-0 voorsprong. Heel lang kon de Deurne-aanhang hier niet van genieten want binnen een minuut viel een vrije trap van Heeze in de 5 meter waarna Joost Bukkems werd verrast door een kopbal: 1-1.

Binnen 5 minuten na rust viel een hard geplaatst schot van Heeze binnen na een snelle aanval. Rond de 70e minuut moest Bukkens namelijk weer diverse keren goed ingrijpen om de kans op punten te houden.

In het laatste kwartier drong Deurne aan en invaller Twan Hendricks schoot de 2-2 eindstand in de 84ste minuut binnen. Volgende week wacht de uitwedstrijd bij Venlosche Boys.