6.1 C
Deurne
zondag 21 april 2024
Home- VlierdenPublieke bekendmaking van Theo en Marleen is een feit

Publieke bekendmaking van Theo en Marleen is een feit

Op 23 en 24 november is het roemruchtig stel Theo en Marleen uit Vlierden aan het publiek getoond. Tijdens de jubileumavonden van Carnavalsvereniging De Dorstvlegels zorgden zij samen met de overige leden van de Maffia en de Vette Brassie Band voor het amusement. We kunnen stellen dat de rust is wedergekeerd in het ‘Dorp vol actie’.

Maffia leden Frans Franssen en Frank van Rooij vertolkten de rollen van Theo en Marleen. Samen met hun andere maffiabroeders openden zij de avond met cabaret en zang. De Vlierdense Maffia werd vergezeld door vele artiesten die allen een binding hebben met Vlierden. De Vette Brassie Band zorgde voor de muzikale ondersteuning. Jong en oud was aanwezig op de beide avonden, waar het gerstenat rijkelijk vloeide en de zaal ouderwets vol stond.

Herkenbaarheid
De hoofdmoot werd gevoerd door de Vlierdense Maffia. De acht broeders staken zo’n anderhalf jaar geleden de koppen bij elkaar om nog één keer het Vlierdense publiek te vermaken. Het thema van de avond was het terugkijken op 44 jaar carnaval in Dorstvlegelland. Door hun grappen vol zelfspot en herkenbaarheid heerste er een echt ons-kent-ons gevoel in MFA ’t Huis.

Drie podia
De decorbouwers hebben hard gewerkt om drie podia op te zetten. Op het hoofdpodium werd het grootste gedeelte van het cabaret opgevoerd. Het tweede podium stelde de zolder van Café Thijssen voor. Daar zochten de Maffiabroeders in het stuk naar voorwerpen voor de jubileumavonden. Het derde en laatste podium werd bezet door De Vette Brassie Band. Hier werd na afloop van het optreden van de Maffia de jubileumshow vervolgd met nummers vertolkt door verschillende artiesten. Kortom, de Dorstvlegels kunnen terugkijken op twee feestelijke jubileumavonden en zijn klaar voor het komende carnavalsseizoen.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen