18.8 C
Deurne
zondag 28 mei 2023
Home- DeurneDeurne Kiest – In gesprek met Frank van Tilburg van Transparant Deurne

Deurne Kiest – In gesprek met Frank van Tilburg van Transparant Deurne

Weet jij al op wie je volgende week gaat stemmen? In een serie video-interviews kun je in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen kennismaken met alle zeven lijsttrekkers. Hierin vertellen zij meer over de standpunten van hun partijen en over wat hun ideeën zijn voor de toekomst van Deurne.

Vandaag gaat DMG-reporter Bas van der Weerden in gesprek met Frank van Tilburg van Transparant Deurne.

Burgemeester Buter
Bij de gemeenteraadsverkiezingen die dit jaar plaatsvinden op 16 maart, helpt DMG je via radio, tv en de nieuwswebsite bij het stemmen met informatie over alle zeven deelnemende partijen en hun lijsttrekkers. In het radioprogramma Deurne Draait Door gaat presentator Ivan van Oosterhout komende zaterdag 12 maart rond 10.30 uur in gesprek met lijsttrekker Marinus Biemans van DOE! en zal burgemeester Greet Buter om 11.35 uur bij DMG Radio toelichting geven over waar er dit jaar kan worden gestemd en wat het belang is van het uitbrengen van je stem.

Live tv-shows
Verder brengt DMG op vrijdag 11 maart een live tv-show waarin de lijsttrekkers in debat gaan met elkaar onder leiding van presentator Roderik van Grieken. Ook tijdens de verkiezingsavond op woensdag 16 maart verzorgt DMG vanuit het Cultuurcentrum in Deurne een live tv-show met alle tussen-uitslagen, interviews met de lijsttrekkers en de einduitslag van de gemeenteraadsverkiezingen. Allebei de livestreams zullen te zien zijn via het YouTube-kanaal van DMG.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen