9.4 C
Deurne
vrijdag 3 februari 2023
Home- DeurneDeurne Kiest – In gesprek met Jerom Coppus van Progressief Akkoord-Groen Links/PvdA

Deurne Kiest – In gesprek met Jerom Coppus van Progressief Akkoord-Groen Links/PvdA

In een serie video-interviews kun je in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen kennismaken met alle zeven lijsttrekkers in Deurne. Ze vertellen welke standpunten hun partijen hebben en wat hun ideeën zijn voor de toekomst van Deurne.

Vandaag gaat DMG-reporter Bas van der Weerden in gesprek met Jerom Coppus, lijsttrekker van Progressief Akkoord-Groen Links/PvdA.

Bij de gemeenteraadsverkiezingen die dit jaar plaatsvinden op 16 maart, helpt DMG je via radio, tv en de nieuwswebsite helpen bij het stemmen met informatie over alle zeven deelnemende partijen en hun lijsttrekkers.

Live tv-shows
Op DMG Radio hoor je elke zaterdagochtend ook interviews met de zeven lijsttrekkers. Verder brengt DMG op vrijdag 11 maart een live tv-show waarin de lijsttrekkers in debat gaan met elkaar onder leiding van presentator Roderik van Grieken. Ook tijdens de verkiezingsavond op woensdag 16 maart verzorgt DMG vanuit het Cultuurcentrum in Deurne een live tv-show met alle tussen-uitslagen, interviews met de lijsttrekkers en de einduitslag van de gemeenteraadsverkiezingen. Allebei de livestreams zullen te zien zijn via het YouTube-kanaal van DMG.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen