4 C
Deurne
dinsdag 5 december 2023
Home- DeurneDeurnenaar Piet Vullings overleden aan coronavirus

Deurnenaar Piet Vullings overleden aan coronavirus

Voorzitter van Kringloopwinkel Deurne en Stichting Leven voor Leven Piet Vullings is afgelopen zondag op 78-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van het coronavirus.

Vullings werd in 2010 benoemd tot lid in de Orde van Oranje-Nassau vanwege zijn inzet voor de lokale gemeenschap bij onder meer de organisatie van Zeilberg 75 jaar, de jeugdsoos en de Profronde van Zeilberg.

Verstandhouding
‘Ut kumt goe’ en ‘Dat regel ik’ waren bekende woorden van Vullings. Voor Stichting Leven voor Leven was hij actief als voorzitter en transportleider. Vullings ging vaak mee naar Roemenië om hulpgoederen af te leveren. “Hoewel Piet bijna géén woord Roemeens sprak, had hij een uitstekende verstandhouding met de mensen daar”, zegt chauffeur Eric Welten, die acht keer met Vullings meeging.

‘Big Boss Piet’
In Roemenië stond Vullings bekend als ‘Big Boss Piet’. Welten: “Met het wegvallen van Piet valt er een enorm gat in onze organisatie.” Vullings zou in het najaar weer mee naar Roemenië gaan. “In ons hart rijd jij in september ‘gewoon’ mee”, is te lezen op de Facebookpagina Rit Roemenië 2020 van Stichting Leven voor Leven.

Het afscheid van Piet Vullings vindt zaterdag in besloten kring plaats.

Foto: Facebook Rit Roemenië 2020

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen