9.2 C
Deurne
dinsdag 20 februari 2024
Home- DeurneDeurnese Castle Rally voor het goede doel dit jaar in Italiaanse sferen

Deurnese Castle Rally voor het goede doel dit jaar in Italiaanse sferen

Autoliefhebbers rijden tijdens de Deurnese Castle Rally dit jaar met oldtimers voor het goede doel in Italiaanse sferen. Bij het initiatief van Lionsclub Deurne en de Deurnese Oldtimer Club (DOC) wordt bij deze editie geld ingezameld voor Speeltuin De Speuldries en de Film Talent Award Brabant (FTAB).

Zondag 2 juni wordt volgens de organisatie een dag vol passie, gezelligheid en culinair genieten voor autoliefhebbers. Bij de Castle Rally Deurne d’Italia kunnen bezitters van allerlei merken auto’s meerijden. Het hoeven niet alleen Ferrari’s, Alfa Romeo’s of een Fiat te zijn. “Iedereen is welkom ongeacht waar je wieg heeft gestaan of je automerk vandaan komt, om te genieten van de geur, smaak en gastvrijheid van dit prachtige land”, zeggen de leden van de Lionsclub en DOC.

Thema
De allereerste rally vond plaats in 2009, als onderdeel van de Castle Fair Deurne. In 2022 sloegen de Lionsclub Deurne en de Deurnese Oldtimer Club de handen opnieuw inéén in het kader van het 1300-jarig bestaan van Deurne. Dat is zo goed bevallen dat de organisatie van de Castle Rally nu weer een rit houdt met een eigen thema.

Goede doelen
De opbrengst van de rally gaat dit jaar naar twee lokale doelen die jeugd, samen zijn, plezier en cultuur met elkaar verbinden; Speeltuin De Speuldries waar kinderen gratis kunnen spelen en de Film Talent Award Brabant, die tijdens de Nacht van het Witte Doek in het leven is geroepen om jong filmtalent te ondersteunen.

Inschrijven voor deelname aan de de Castle Rally Deurne d’Italia kan via het inschrijfformulier op de website van de Castle Rally.

Foto: Pexels

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen