8.5 C
Deurne
woensdag 21 februari 2024
Home- DeurneVan ‘The Voice’ bekende Jennie Lena terug in Deurne met ‘Winter Songs’...

Van ‘The Voice’ bekende Jennie Lena terug in Deurne met ‘Winter Songs’ in cultuurcentrum

Afgelopen jaar schitterde Jennie Lena nog op het podium in Deurne tijdens de Royal Music Night met een optreden samen met de KHD. Op 13 januari is ze terug met haar show ‘Winter Songs’ vol hoop, blijdschap en energie in Cultuurcentrum Deurne.

In een intieme akoestische setting brengt ze winterse liedjes uit verschillende muziekgenres, zoals gospel, soul, blues en jazz. Ook speelt ze eigen werk, afgewisseld met bekende kerstklassiekers.

Jennie Lena brak door na haar auditie bij ‘The Voice of Holland’ in 2015. Haar carrière name een vlucht met optredens in grote steden over de hele wereld, van Europa tot Azië en de Verenigde Staten.

Nu gaat ze terug naar haar ‘roots’, de gospelmuziek. “Ik was als tiener erg zoekende en kwam op mijn dertiende in aanraking met een internationale kerk in Amsterdam. Ik hoorde daar voor het eerst ‘black gospel music’ en voelde een enorme connectie met de intense passie, kracht en het vuur van deze muziek. Vanaf dat moment was mijn manier van zingen en muzikale wereld voorgoed beïnvloed. De levensenergie en de troost die gospelmuziek geeft zijn voor iedereen, en ik wil dat delen met mijn publiek in het theater”, aldus Jennie Lena.

De show vindt plaats op zaterdag 13 januari om 20.30 uur in Cultuurcentrum Deurne. Meer informatie en tickets vind je op ccdeurne.nl.

Foto: Josanne van der Heijden

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen