19.6 C
Deurne
donderdag 20 juni 2024
Home- DeurneDeurnese dansgroep Colorful Movement te zien in nieuw seizoen Holland’s Got Talent

Deurnese dansgroep Colorful Movement te zien in nieuw seizoen Holland’s Got Talent

De Deurnese dansgroep Colorful Movement is binnenkort te zien in het nieuwe seizoen van Holland’s Got Talent. De auditie van het collectief onder leiding van Enya Kwerreveld wordt op vrijdag 6 oktober op RTL 4 uitgezonden.

In april reisde de groep van dansschool B-Trained af naar de studio’s in Aalsmeer voor de opnames van de talentenjacht. “Na maanden wachten is het bijna zover. We zijn bezig met het organiseren van een openbare kijkavond, zodat iedereen samen met ons naar de spannende uitzending kan kijken op 6 oktober. Daarover volgt later meer informatie”, aldus de dansers van Colorful Movement.

Rode knop
In Holland’s Got Talent doen deelnemers een auditie op een groot podium voor het publiek en een vierkoppige jury. Elk jurylid heeft een rode knop, waarmee een rood kruis boven de jurytafel verschijnt.

Zolang niet alle juryleden hun rode knop ingedrukt hebben, mag de kandidaat de act uitvoeren tot een maximum van drie minuten. Als de act is afgelopen of beëindigd door de jury, wordt het optreden beoordeeld en besloten of de deelnemer doorgaat naar de liveshows. De Deurnese dansers willen nog niets loslaten over hun auditie. “Het resultaat van de auditie blijft een goed bewaard geheim. Het blijft dus nog even gissen en geduldig wachten.”

Europees kampioen
Colorful Movement beleefde in 2022 een top jaar. Ze behaalde bij de wereldkampioenschappen streetdance in het Engelse Blackpool de derde plaats in de categorie U18 novice. Ook werden ze Europees kampioen in Duitsland.

Lees ook:

Deurnese dansers Colorful Movement nummer 3 van de wereld

Dansers van Colorful Movement uit Deurne Europees Kampioen

Foto: B-Trained

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen