22.9 C
Deurne
zondag 21 juli 2024
Home- DeurneDeurnese Dinghuis op zevende plaats in Nederlandse Terras Top 100: ‘Bijna sprookjesachtige...

Deurnese Dinghuis op zevende plaats in Nederlandse Terras Top 100: ‘Bijna sprookjesachtige allure’

Het terras van het Dinghuis aan het Haageind in Deurne heeft de zevende plaats veroverd in de Misset Horeca Terras Top 100. Vorig jaar eindigde de horecagelegenheid als nummer 32 in de ranglijst van beste terrassen van Nederland. Ook Gastrobar Jut & Jul uit Deurne kwam voor in de Top 100 van dit jaar en belandde op plaats 85.

Maandag vond de bekendmaking van de lijst plaats bij Pelle’s Eten & Drinken in het Overijsselse Deurningen, waar het hele team van het Dinghuis naar was afgereisd. “Bij Baroef zijn we enorm trots op deze prestatie. Het Dinghuis is een locatie van Baroef en dit resultaat onderstreept de kwaliteit en toewijding van ons team”, aldus de eigenaren.

‘Mystery visitors’
Om te bepalen wie er een plaatsje kregen in de Misset Horeca Terras Top 100, brachten ‘mystery visitors’ en vakjuryleden bezoeken aan de verschillende horecagelegenheden. De 100 bedrijven die door gingen naar de volgende ronde kregen nogmaals een anoniem en onaangekondigd bezoek van een vakjurylid.

De scores van het tweede bezoek werden opgeteld bij de eerder behaalde scores, waarmee de definitieve ranglijst werd vastgesteld. Op 12 juni kwam de hoofdjury bij elkaar en werd bekend welke bedrijven aan de top stonden. Deze bedrijven werden op 17 of 18 juni bezocht.

Serene landelijke charme
Voor het terras bij het Groot Kasteel viel het oordeel zeer gunstig uit: “Het terras van Het Dinghuis in Deurne biedt een unieke combinatie van geschiedenis en serene landelijke charme. Gelegen naast een kasteelruïne, straalt deze locatie een bijna sprookjesachtige allure uit”, aldus de vakjury.

Het Dinghuis onderscheidt zich volgens de experts van Misset Horeca door zijn rust en weidsheid: “Dat wordt versterkt door een attente en informele service. Medewerkers maken altijd tijd voor een praatje.” Ook vorig jaar werd door de ‘mystery guests’ al lovend gesproken over het personeel: “Ze zijn attent en letten goed op de tafels. Naast ons werd de tafel na vertrek van de gasten direct opgeruimd en klaargemaakt voor de volgende gasten; keurig.”

De jury was deze keer opnieuw zeer te spreken over de service: “De gerechten worden snel en professioneel geserveerd. De inrichting is verzorgd, met voldoende ruimte tussen de tafels en een consistent nette uitstraling. Het team werkt effectief samen om een vlotte en aangename ervaring te garanderen, zonder lange wachttijden voor de gasten.”

Foto: Baroef

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen