26.1 C
Deurne
donderdag 18 augustus 2022
Home- ZeilbergVC de Krum houdt toertocht door de Peel met oldtimer-tractoren

VC de Krum houdt toertocht door de Peel met oldtimer-tractoren

Na twee jaar van afwezigheid heeft VC de Krum het plan opgepakt om dit jaar weer een Oldtimer Tractor Toertocht te houden op zondag 10 juli. Dit wordt de 23ste keer dat de rit door de Peel wordt gereden.

Of de toertocht definitief doorgaat is nog wel afhankelijk van hoeveel deelnemers zich aanmelden, geeft de organisatie aan: “Hiermee hebben we dus een belangrijke uitdaging om deze week genoeg deelnemers bijeen te verzamelen.” Inschrijven voor de tocht kan door vooraf te bellen met 06-53251808 of door een e-mail te sturen naar info@vcdekrum.nl.

Bright Side
Bij voldoende vooraanmeldingen verzamelen de tractoren zondag om 10.00 uur op het plein bij de kerk in de Zeilberg en worden de deelnemers bij Café Bright Side aan de Blasiusstraat ontvangen voor een kop koffie en een broodje. Hierna zal de Oldtimer Tractor Toertocht rond 11.00 uur van start zal gaan. Halverwege de rit is er een picknick-stop voor het nuttigen van broodjes hamburger, koffie en frisdrank. Om ongeveer 17.00 uur zal de tocht worden afgesloten met onder meer het maken van een groepsfoto van de deelnemers met hun tractoren.

Meer informatie vind je op de website van VC de Krum.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen