5.7 C
Deurne
woensdag 1 februari 2023
Home- DeurneDeurnese dj Ricardo Moreno start eigen platenlabel

Deurnese dj Ricardo Moreno start eigen platenlabel

De Deurnese Ricardo Moreno die als dj en producer een grote reputatie heeft opgebouwd in de ‘harder styles dance scene’, gaat beginnen met zijn eigen platenlabel Blended Beatz. Ricardo van Nies zoals hij eigenlijk heet, is al vanaf de jaren ’90 bezig met muziek en tegenwoordig kom je hem in binnen- en buitenland tegen als dj op grote dancefestivals.

“Voor mij werd het tijd om het anders te gaan doen. Een droom die uitkomt en daar ben ik trots op”, vertelt Ricardo. Op het nieuwe label gaat hij de komende tijd eigen werk uitbrengen: “Heel veel nieuwe muziek ligt er klaar, dus trappen we het nieuwe jaar gelijk goed af met mijn eerste release op 20 januari.” Die eerste track die op het label Blended Beatz uitkomt, wordt het nummer ‘Your Love’.

Ricardo heeft in het verleden als dj opgetreden bij festivals als Dance Valley, Ground Zero, Intents Festival and Harmony of hardcore. Hij bracht verschillende soloproducties uit zoals dit jaar de track ‘Lay Around’. Daarnaast heeft hij verschillende samenwerkingen gedaan met bijvoorbeeld Charly Lownoise en maakt hij voor veel artiesten hardstyle-remixen van hun nummers.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen