12.6 C
Deurne
woensdag 4 oktober 2023
Home- DeurneDeurnese Natasja Poels te gast bij Jinek na aankondiging Nederlands concert Helene...

Deurnese Natasja Poels te gast bij Jinek na aankondiging Nederlands concert Helene Fischer

De Deurnese zangeres Natasja Poels was vrijdagavond te gast bij het tv-programma Jinek van RTL 4. Aanleiding voor het gesprek met Poels was de aankondiging van het concert dat Helene Fischer op 13 september in de GelreDome in Arnhem geeft. Natasja Poels heeft de titel ‘Beste Helene Fischer Tribute van Nederland’ en zat daarom aan tafel bij Eva Jinek en zong het nummer Atemlos Durch Die Nacht.

De talkshowpresentatrice wilde van Natasja Poels wel eens horen wat Helene Fischer nou zo bijzonder maakt. “Het is echt een zangeres, een artieste van wereldformaat. De show die ze geeft, zijn zo spectaculair en totaal tot in de puntjes verzorgd”, vertelt Poels.

‘Ben helemaal fan’
Met haar Helene Fischer Tribute treedt de Deurnese zo’n honderd keer per jaar op voor duizenden mensen in binnen- en buitenland. Presentatrice Eva Jinek is benieuwd naar hoe Poels erop is gekomen om de Tribute-concerten uit te voeren en hoe lang ze dat al doet. “Dat doe ik al een jaar of zes. Ik treed al m’n hele leven lang veel op in Duitsland en op een gegeven moment, zo’n tien jaar geleden werd mij gevraagd of ik dat liedje ‘Atemlos’ niet kon zingen. Dus ik dacht, wat is dat dan precies? Wie is die zangeres? Toen ben ik dat op gaan zoeken en bleek het te gaan om Helene Fischer en ondertussen ben ik helemaal fan van haar geworden”, vertelt Natasja.

Bucketlist-dingetje
Zelf heeft ze de Duitse zangeres nog nooit ontmoet. “Dat moet wel een bucketlist-dingetje voor je zijn, maar ik begrijp dat dit morgen misschien iets dichter binnen handbereik komt”, zegt Eva Jinek tegen Poels. “Naast dat ik de Helene Fischer Tribute heb, treed ik samen op met mijn man Edwin. Wij hebben samen een duo en morgen (red. zaterdag) wordt er een groot platencontract ondertekend met een Duitse platenfirma en degene die de liedjes voor ons gaat schrijven, dat is één van de schrijvers van de liedjes van Helene Fischer”, legt Natasja Poels uit.

Rausch Live Tour
Het was deze week groot nieuws dat de Duitse popsensatie naar Nederland komt. In 2018 stond Fischer al een keer eerder in de GelreDome voor een concert. De show op 13 september is onderdeel van Fischers nieuwe Rausch Live Tour. Daarin zijn haar grootste hits en nieuwe nummers van haar album Rausch verwerkt. De productie is ontwikkeld in samenwerking met Cirque du Soleil. “Samen met Cirque du Soleil willen we nieuwe wegen inslaan en de fans een ervaring bieden die nog nooit eerder is vertoond”, meldt Helene Fischer in een persbericht.

Kijk hier het fragment terug waarin Natasja Poels wordt geïnterviewd in Jinek en het nummer Atemlos Durch Die Nacht zingt.

Foto: Facebook Natasja Poels

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen