23.6 C
Deurne
zaterdag 2 juli 2022
Home- DeurneDeurnese Sjors van Gool wil met inzamelingsactie Nederlands honkbalteam naar EK brengen

Deurnese Sjors van Gool wil met inzamelingsactie Nederlands honkbalteam naar EK brengen

Sjors van Gool uit Deurne zit in het Team Kingdom of the Netherlands en bereidt zich op dit moment samen met zijn ploeggenoten voor op het EK Honkbal U12 in Wenen. Maar of ze daar wel bij aanwezig kunnen zijn, is nog maar de vraag.

Omdat er vanuit de honkbalbond onvoldoende middelen beschikbaar zijn om deze reis volledig te ondersteunen, is Sjors samen met zijn team een crowdfunding-actie gestart om geld in te zamelen dat nodig is voor de reis naar Oostenrijk en het verblijf van 5 tot 9 juli in Wenen.

Sleutelhangers
Om het benodigde bedrag van 14.000 euro bij elkaar te krijgen, gaan de teamleden naast de crowdfunding-actie ook sleutelhangers verkopen die zijn gemaakt van oude honkbalknuppels. Ook verkopen ze koekjes en gaan ze verschillende klusjes doen. Op donderdag 16 juni zal een aantal van de honkbaltalenten ‘multicultural food’ verkopen dat hun moeders gemaakt hebben. Dit vindt plaats op het Stationsplein in Rotterdam.

Idolen
Ook wordt in die stad op zondag 26 juni in Restaurant Spaghettata een fundraising dinner gehouden. De jonge talenten zullen dan als team in de keuken en in de bediening meer dan vijftig gasten van een maaltijd voorzien. Hierbij zullen ook de idolen van de jongens aanwezig zijn; een aantal tophonkballers die in het ‘grote Oranje’ spelen.

DMG Radio
Sjors en zijn vader Pieter van Gool zijn zaterdag 18 juni te gast in het DMG-radioprogramma Deurne Draait Door om aandacht te vragen voor de actie van het Nederlands honkbalteam. Wil je het team van Sjors ook steunen met een bijdrage? Dat kan via de website van het Yvonne van Gennip Talent Fonds.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen