8.4 C
Deurne
maandag 3 oktober 2022
Home- DeurneDeurnese Willem Aarts nieuwe hoofdtrainer voetbalclub Boekel Sport

Deurnese Willem Aarts nieuwe hoofdtrainer voetbalclub Boekel Sport

Willem Aarts is met ingang van het seizoen 2022-2023 de nieuwe hoofdtrainer van v.v. Boekel Sport. De 41-jarige Aarts uit Deurne stopt na dit seizoen bij DOSL uit Leende en zal de huidige hoofdtrainer Marc van de Ven in Boekel opvolgen.

Zelf is Willem Aarts begonnen als voetballer bij SJVV in Deurne waarna hij ook nog jaren in de jeugd van Helmond Sport voetbalde. Een zware beenblessure en aanhoudend blessureleed zorgde er helaas voor dat hij op jonge leeftijd was genoodzaakt te stoppen met zijn voetbalcarrière.

Kampioen
Hierop begon hij zijn trainerscarrière in de jeugd van SJVV, later zou hij ook nog 4,5 jaar op hoog amateurniveau trainer zijn in de jeugd van ZSV. In 2013 startte Aarts op 32-jarige leeftijd, aan zijn eerste avontuur als hoofdtrainer bij SJVV. Na twee seizoenen maakte hij de overstap naar MULO, inmiddels gefuseerd tot SV De Braak, waarmee hij ongeslagen kampioen werd in de 5e klasse met meer dan 100 doelpunten voor en slechts 6 tegen.

SJVV
Na dit succes maakte Aarts de overstap naar Sparta ’25 in Beek en Donk waarmee hij in het seizoen 2017-2018 een tweede plaats behaalde in de derde klasse D. In 2018 besloot hij terug te keren naar SJVV in Deurne om vervolgens twee jaar geleden de overstap te maken naar zijn huidige club DOSL.

Prachtige kans
Aarts is blij met zijn aanstelling bij v.v. Boekel Sport: “Om met een grote dorpsclub mee te draaien in de top van de 3e klasse of wellicht zelfs 2e klasse met eigen jongens is een prachtige kans. Een schitterende accommodatie die ook nog eens uitgebreid wordt met twee kunstgrasvelden en een erg professionele jeugdopleiding helpen daar natuurlijk ook bij. De club heeft verder een goede technische staf en een sterke, stabiele spelersgroep.” Verder geeft Aarts aan de betrokkenheid van de leden en vrijwilligers bij v.v. Boekel Sport te bewonderen. Ook sprak hij zijn bewondering uit voor de gemotiveerde jeugdtrainers die de club kenmerken.

Optimale resultaat
Voorzitter van de technische commissie Joeri de Wit is zeer tevreden over de komst van de nieuwe hoofdtrainer: “Willem is een kundige trainer met een goede uitstraling waarvan wij denken dat met de combinatie tussen club en trainer het optimale resultaat behaald kan worden. Hij past in het plaatje dat we zochten; goed en verzorgd voetbal. Ook past hij ons inziens goed binnen de normen en waarden die onze club uit wil dragen.”

Foto: v.v. Boekel Sport

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen