23.1 C
Deurne
zondag 21 juli 2024
Home- DeurneDeurnese Zangvereniging Together treedt op bij Carat Concert in Helmond

Deurnese Zangvereniging Together treedt op bij Carat Concert in Helmond

Bij de Carat Concerten in Helmond treedt zondag Zangvereniging Together uit Deurne op. De ruim zestig koorleden brengen een gevarieerd programma onder muzikale leiding van dirigent Mario Geurtjens en worden begeleid door pianiste Ludmila Seroo Ferroni.

“Ons repertoire is breed en veelzijdig. Wij vertolken eigentijdse muziek, zoals een koorversie van Brabant van Guus Meeuwis, muziek van Danny Vera en een medley van Boudewijn de Groot”, vertellen de leden van Together. Ook voeren ze het bekende nummer We all stand Together van Paul Mc Cartney uit en zingt het koor vierstemmig de musicalklassieker Hair en Go like Elijah van Chi Coltrane. “Het a capella nummer Jamaica Farewell zullen we tevens ook ten gehore brengen”, aldus de koorleden.

Het optreden van Together begint zondag om 12.00 uur en duurt tot ongeveer 12.45 uur. Aansluitend treedt om 13.00 uur de Senioren Harmonie Helmond op, gevolgd om 14.00 uur door Harmonie Vriendenkring uit het Limburgse Well.

De Carat Concerten vinden plaats in het Carat Paviljoen in Stadspark de Warande, gelegen tussen de Aarle Rixtelseweg, Jan van Brabantlaan en de President Rooseveltlaan in Helmond. De jaarlijkse concerten worden hier al sinds 1995 uitgevoerd.

Foto: Zangvereniging Together

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen