16.2 C
Deurne
zaterdag 18 mei 2024
Home- DeurneDit jaar geen Royal Music Night in Deurne

Dit jaar geen Royal Music Night in Deurne

De Royal Music Night in Deurne zal dit jaar in verband met de situatie rondom corona niet doorgaan. Het evenement wordt één keer in de twee jaar verzorgd door de Oranjevereniging op 26 april tijdens koningsnacht.

Voorzitter van de Oranjevereniging Jan van den Heuvel geeft aan: “Het is jammer maar het is natuurlijk nu niet mogelijk om een groot live-evenement te organiseren met alle geldende coronamaatregelen. Dat is begrijpelijk en uiteraard respecteren wij dat. We kijken of het wel mogelijk is om een corona-proof Koningsdag te organiseren.”

Bij eerdere edities van de Royal Music Night traden bekende artiesten op als Frans Duits, Trijntje Oosterhuis, O3GNE en Romy Monteiro samen met de Koninklijke Harmonie Deurne. Daarnaast was er afgelopen keer ook plaats voor lokaal talent zoals Sem Rooijakkers, Twan Dirks en Vera Keijsers, NICCI NOVA en Fuse. Ook artiesten als Bart van Lierop, Joost Manders, Robert Philippi, Marloes Kooter en The Vocalettes, LG Dans en Davy Denkers waren te zien en horen tijdens de Royal Music Night.

Op de website www.deurnekleurtoranje.nl en via de pagina ‘Deurne Kleurt Oranje’ op Facebook en Instagram volgt binnenkort meer informatie over de activiteiten op Koningsdag.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen