28 C
Deurne
vrijdag 9 juni 2023
Home- DeurneDit jaar twee shows van de Party van Sinterklaas in Cultuurcentrum Deurne

Dit jaar twee shows van de Party van Sinterklaas in Cultuurcentrum Deurne

Vorig jaar stond alles klaar voor de optredens van de Party van Sinterklaas maar moest door de coronapandemie op het laatste moment toch gekozen worden om de show niet door te laten gaan. Dat maken de Sint, clown Dico en vele anderen nu dubbel en dwars goed met twee shows op woensdag 30 november in het Cultuurcentrum in Deurne.

“Ja, we zijn weer terug hoor”, zegt organisator Bart Verhees. “Het wordt een spetterende show voor de gehele familie. Interactie, spanning, Sinterklaas, spetterende optredens en natuurlijk vele gezellige pieten.”

Sinterklaasjournaal
De organisatie is geen onbekende in de Sinterklaaswereld. Jaarlijks helpen ze de grote kindervriend op allerlei gebieden. Ze schrijven eigen shows voor bedrijven, scholen, verenigingen en werkten mee aan diverse Sinterklaas-(bioscoop)films en series waaronder Sinterklaas & Diego: Het geheim van de ring, Het Sinterklaasjournaal, De Club van Sinterklaas en Bennie Stout.

Interactieve show
Dit jaar is de Party van Sinterklaas op twee momenten te zien in Deurne; om 13.30 uur en 16.00 uur op 30 november. Bij beide optredens gaat goochelaar Bart samen met de kinderen op magisch avontuur tot piet Patcho roet in de pepernoten dreigt te gooien. Goochelstokken verdwijnen en ook Patcho lijkt ineens spoorloos verdwenen te zijn. Lukt het Bart, Sinterklaas en de kinderen om alles goed te laten verlopen? Het antwoord krijgen de kinderen bij deze interactieve Sinterklaasshow met optredens van DJ Piet, Zangpiet, dansacts, clown Dico, Sinterklaas, goochelaar Bart en veel gezellige en doldwaze andere pieten.

Al een kaartje
Omdat de show vorig jaar op het laatste moment niet door kon gaan, waren er al veel mensen die kaartjes hadden gekocht. Zij konden die toen inleveren en het aankoopbedrag terugkrijgen of de tickets bewaren voor één van de twee optredens van dit jaar. “De shows van vorig jaar konden helaas wegens Covid niet doorgaan. Mocht je nog een kaartje hebben, dan is deze natuurlijk dit jaar geldig. Neem hiervoor contact op met het Cultuurcentrum Deurne. Zei gaan je kaartje dan omzetten”, legt organisator Bart Verhees uit.

Korting met spaarkaart
Voor de Sinterklaasshows kun je ook sparen voor 7 euro korting per kaartje. Je ontvangt bij alle deelnemende winkels van Da’s mooi Deurne bij iedere besteding van 5 euro één spaarzegel. Met tien zegels heb je een volle spaarkaart en heb je recht op 7 euro korting op je ticket. De spaarkaarten zijn verkrijgbaar bij alle deelnemende winkels in het centrum van Deurne. Volle spaarkaarten kun je inleveren bij de Hema aan de Wolfsberg 15 in Deurne waar je dan een kortingsvoucher van 7 euro ontvangt. Meer info en tickets vind je op ccdeurne.nl/party-van-sinterklaas-1330-uur/ en ccdeurne.nl/party-van-sinterklaas-1600-uur/.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen