12.4 C
Deurne
zondag 14 juli 2024
Home- LiesselPopkoor Musical Voices tourt door regio en brengt met liefde zang bij...

Popkoor Musical Voices tourt door regio en brengt met liefde zang bij mensen thuis

De leden van popkoor Musical Voices uit Neerkant brachten hun zang zaterdag letterlijk bij de mensen thuis. Met een grote touringcar gingen ze langs bij verschillende adressen in Neerkant, Liessel, Asten, Someren en Meijel. Daar zorgden ze ervoor dat een aantal mensen de dag van hun leven kreeg. “Dit is het mooiste moment in mijn leven. Op de geboorte van mijn kinderen na”, zei een van de personen die door het koor werd verrast.

Als een soort van Robert ten Brink en ook onder het motto ‘All you need is love’ werd bij de mensen thuis hun favoriete muziek gezongen door Musical Voices. De koorleden en het organiserend comité hadden zelf een lijst gemaakt van mensen waar zij van dachten dat die wel een hart onder de riem konden gebruiken. Met de uitvoering van liederen als ‘Avond’ van Boudewijn de Groot en ‘Eleni’ van Tol & Tol maakte de zanggroep heel wat los bij de mensen die bezocht werden.

Pieten
Het koor had al wat ervaring met het brengen van deze muzikale verrassingen want voor de coronaperiode gingen ze ook al een keer op pad, maar dan als zwarte pieten om diverse mensen te verblijden met een muzikale hulde. Toen werden mensen bezocht, die een moeilijke periode achter de rug hadden of die al jaren mantelzorger waren.

Geweldige dag
Voor de veelal oudere mensen waar zaterdag een bezoekje werd gebracht, was het een totale verrassing dat het koor uit Neerkant ineens op de stoep stond of zelfs middenin hun huiskamer. “De personen die bezocht werden, wisten dus van niets. Er was wel een familielid of bekende ingeseind. Een geweldige dag en zeker voor herhaling vatbaar’, geeft de organisatie aan.

Foto’s: Musical Voices

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen