13.8 C
Deurne
zondag 26 juni 2022
Home- DeurneDj’s sluiten zich 3 dagen op in Glazen Kooi en zamelen 8116...

Dj’s sluiten zich 3 dagen op in Glazen Kooi en zamelen 8116 euro in voor Voedselbank Deurne-Asten-Someren

Drie dagen lang zaten ze opgesloten in de Glazen Kooi op het Wilhelminplein in Someren om geld in te zamelen voor onder meer de Voedselbank Deurne-Asten-Someren. Davey Beijer die ook het programma Erbij met Beijer presenteert op DMG Radio, ging samen met Patrick Turcken vrijdagavond om 21.00 uur de Glazen Kooi in en zondagmiddag om 15.00 uur mochten ze er weer uit komen. Aansluitend maakten ze bekend dat met de actie 8116 euro is ingezameld.

Stichting Glazen Kooi Someren zet zich al vanaf 2016 in om saamhorigheid te creëren en geld in te zamelen voor goed doelen. Normaal vindt het evenement plaats tussen Kerst en Oud op Nieuw maar vanwege corona werd de editie van afgelopen jaar naar een latere datum verhuisd. Bij de actie kunnen luisteraars en kijkers van de livestream platen aanvragen in ruil voor een donatie maar er was ook een veiling waarbij verschillende producten en diensten werden aangeboden.

Dit jaar gaat de opbrengst van de inzameling naar Stichting voedselbank Deurne-Asten-Someren. Ook gaat een gedeelte naar Stichting Intocht Sinterklaas in Someren.

 

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen