26.1 C
Deurne
donderdag 18 augustus 2022
Home- DeurneDMG brengt je in vakantiesfeer met nieuw radioprogramma vol Summer Jams

DMG brengt je in vakantiesfeer met nieuw radioprogramma vol Summer Jams

In de zomerperiode brengt DMG Radio je helemaal in tropische sferen met het nieuwe programma Summer Jams. Met muziek van Ricky Martin tot de Venga Boys en van Shakira tot Playahiti verdwijnen al je zorgen en waan je je even op een onbewoond eiland met witte stranden en wuivende palmbomen.

Het nieuwe radioprogramma zal in de zomervakantie op verschillende tijdstippen te horen zijn. Zaterdag 9 juli wordt het voor de eerste keer uitgezonden tussen 18.00 en 20.00 uur. “Op deze manier kunnen we toch een ‘vers’ programma brengen in de periode dat veel van onze vrijwilligers met vakantie gaan”, legt voorzitter Iwan Gijsbers van DMG uit.

Hij geeft aan dat het nieuwe programma goed aansluit bij de bezigheden en de mindset van luisteraars in de zomervakantie: “Bij veel andere radiozenders zie je dat er dan herhalingen worden gebracht van eerder uitgezonden programma’s, dat willen wij in elk geval niet doen. In eerste instantie proberen we vervangers te vinden voor de programmamakers die met vakantie zijn en als dat niet lukt, zetten we de zomerse klanken van DMG Summer Jams in.”

Vrijwilligers
DMG is een organisatie die werkt met alleen vrijwilligers waardoor er soms creatieve oplossingen moeten worden bedacht, legt Gijsbers uit. “Ondanks dat al onze medewerkers op vrijwillige basis bij ons actief zijn, weten we zowel via radio, tv en online onze content 24 uur per dag en 365 dagen per jaar relevant te houden. Nieuwe vrijwilligers zijn altijd welkom om onze organisatie nog sterker te maken. Of je nou radiomaker bent of artikelen wilt schrijven voor onze nieuwswebsite; we kunnen nog steeds nieuwe medewerkers gebruiken.” Heb je interesse om vrijwilliger te worden bij DMG? Stuur dan een email naar vacature@dmgdeurne.nl.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen