11.4 C
Deurne
vrijdag 31 maart 2023
Home- DeurneDMG-dj’s Ramon van Hoek en John Wijnen gaan de kerst redden van...

DMG-dj’s Ramon van Hoek en John Wijnen gaan de kerst redden van luisteraars

Een compleet verkeerd kerstcadeau gekocht voor iemand of zelfs helemaal vergeten om voor iets te zorgen onder de boom? Of totaal niet meer gedacht aan het ophalen van het vlees voor de gourmet van vanavond? Geen paniek, want DMG-dj’s Ramon van Hoek en John Wijnen geven je de mogelijkheid om dat op te lossen met een Last Minute Christmas Request.

Op tweede kerstdag kun je tussen 19.00 en 22.00 uur nog alles goedmaken dat verkeerd is gegaan tijdens Kerstmis dit jaar. In de John & Ramon Show van DMG kun je drie uur lang speciale kerstverzoekjes aanvragen en mag je ze ook zelf aankondigen op de radio. “Het mogen kerstplaten zijn maar ook andere nummers om iets goed te maken”, vertelt presentator Ramon van Hoek.

De Last Minute Christmas Requests kun je zondagavond 26 december doorgeven op 0493-745020 of via Whatsapp op 06-1 66 55 77 3. De John & Ramon Show kun je beluisteren van 19.00 tot 22.00 uur op DMG Radio. In de regio Deurne kun je naar DMG luisteren op 106.2 FM en overal online via dmgdeurne.nl en de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen