17.7 C
Deurne
zaterdag 22 juni 2024
Home- DeurneDMG lanceert eigen nieuws-app

DMG lanceert eigen nieuws-app

Vanaf vandaag vind je al het nieuws uit de regio Deurne in de handige nieuws-app van DMG. Alle artikelen, videoreportages en acties staan nu in één app bij elkaar. Daarnaast kun je met de app op je telefoon en tablet luisteren naar DMG Radio, kijken naar DMG TV en rechtstreeks een Whatsapp sturen naar de presentatoren in de studio.

Er is gekozen voor een eenvoudige en overzichtelijke vormgeving die aansluit bij de wensen van de brede leeftijdsdoelgroep van DMG. De app wordt nog verder ontwikkeld zodat je in de toekomst ook kunt terug zoeken welke liedjes je hebt gehoord op DMG Radio en je push-berichten kunt ontvangen wanneer er artikelen zijn toegevoegd die jij interessant vindt.

De app is beschikbaar voor Android telefoons en tablets en iPhones en iPads. Je kunt de iOS- en de Android-versie van de DMG-app downloaden in de App Store of op Google Play en via dmgdeurne.nl.

Heb je interesse om de app van DMG te sponsoren met jouw bedrijfslogo op de opstartpagina? Neem dan contact op met onze reclameafdeling en stuur een mail naar reclame@dmgdeurne.nl of bel met onze verkoopadviseur: Liesbeth van Veghel: 06-25252435

 

 

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen