3.7 C
Deurne
vrijdag 2 december 2022
Home- DeurneLucky Nine op vernieuwde vrijdag Walhalla Zomerfeesten

Lucky Nine op vernieuwde vrijdag Walhalla Zomerfeesten

De Astense band Lucky Nine is toegevoegd aan de line-up van de 45ste Walhalla Zomerfeesten. De negen mans formatie speelt op de vernieuwde vrijdag van het festival.

Bekende nummers lopen vlekkeloos in elkaar over
Lucky Nine is een mash-up coverband en laat bekende nummers vlekkeloos in elkaar overlopen, waardoor ieder nummer een verrassende twist krijgt. De groep stond onder meer al in Paradiso en 013 op podium en speelde verschillende festivals plat. Lucky  Nine speelt op de vrijdag van de Walhalla Zomerfeesten. Donderdag maakte de organisatie bekend dat die festivaldag er dit jaar anders uitziet dan andere jaren; de eerste dag van het Deurnese festival wordt nu omgedoopt tot ‘party friday’. Naast Lucky Nine staat ook ABBA Fever op vrijdag op het podium aan het Haageind.

Komende dagen laatste namen
Eerder werden Lokotov MocktailBlack Leather Jacket, Vito, Red HippoCheck en RHEA al bevestigd voor de zondag van de Walhalla Zomerfeesten. Ook was al bekend dat Mongoose (Royal Blood-tribute)Musest (Muse-tribute), Rondje Doe Maar (Doe Maar-tribute) en Bon Scotch (AC/DC-tribute) op de tributezaterdag bij de Deurnese kasteelruïne spelen. De 45ste editie van de Walhalla Zomerfeesten vindt plaats op 19, 20 en 21 juli. De organisatie maakt de komende dagen de laatste namen bekend.

Foto: Persfoto Lucky Nine/Walhalla Zomerfeesten

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen