1.6 C
Deurne
donderdag 8 december 2022
Home- DeurneDMG lanceert YouTube-kanaal met oude filmpjes van Deurne

DMG lanceert YouTube-kanaal met oude filmpjes van Deurne

DMG heeft samen met luisteraar Bianca Althuizen een YouTube-kanaal opgezet met oude filmpjes van Deurne, zodat de ouderen thuis of in de verzorgingstehuizen zich kunnen vermaken met het kijken van deze video’s. DMG-presentatoren Ramon van Hoek en Marcel Zieltjes hebben het kanaal zaterdagochtend gelanceerd in het programma ‘In de greep van Corona’ op DMG radio.

Een paar weken terug was Bianca Althuizen te horen in de uitzending. Zij deed toen de oproep voor oude filmpjes van Deurne: “Dat kan van alles zijn. Als het maar over Deurne gaat. Niet alleen Deurne centrum, maar ook alle dorpen. Mooie foto’s van hoe het vroeger was, van evenementen of markante figuren uit de gemeente. Noem maar op.”

Materiaal doorsturen
Marcel vertelt zaterdagochtend in de uitzending dat de eerste filmpjes inmiddels te bekijken zijn via het YouTube-kanaal DMG Nostalgie. “Maar er kunnen nog veel meer leuke video’s bij”, aldus Marcel. Heb jij oude video’s of foto’s van Deurne voor het DMG Nostalgie YouTube-kanaal? Stuur jouw materiaal door naar DMG via nostalgie@dmgdeurne.nl.

Beluister hier de lancering op DMG radio zaterdagochtend:

Foto: DMG Nostalgie

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen