9.2 C
Deurne
maandag 15 april 2024
Home- DeurneDMG radio doet verslag van actie Stichting Voor De Strijders

DMG radio doet verslag van actie Stichting Voor De Strijders

Stichting Voor De Strijders reist zaterdag af naar Warstein in Duitsland voor de Viking Run, een wedstrijd met onderweg allerlei obstakels. De Deurnese vriendengroep hoopt zoveel mogelijk geld op te halen voor het Leukemiefonds. Hun vriend en drijvende kracht achter de club, Jeroen Bankers, overleed eerder dit jaar aan de gevolgen van de ziekte. DMG radio doet zaterdag de hele dag verslag van de actie van Stichting Voor De Strijders.

Acht leden van de groep bestormen zaterdag het parcours in Warstein. Samen proberen ze 390 km af te leggen. Makkelijk wordt het niet; onderweg komen ze zo’n 120 obstakels tegen.

Verslag
Luc van den Heuvel reist namens DMG mee naar Duitsland om verslag te doen van de bijzondere actie van Stichting Voor De Strijders. Luc doet zaterdag de hele dag verslag in de programma’s op DMG radio tussen 9.00 en 18.00 uur. Hij vertelt je hoe de deelnemers ervoor staan en vraagt hen onderweg hoe het gaat.

‘Steentje bijdragen’
Glenn Althuizen en Piet van Oosterhout waren namens de vriendengroep in augustus te gast bij Deurne Draait Door op DMG radio. Daar vertelde Althuizen: “Wij hebben leukemie van heel dichtbij meegemaakt en om dat te voorkomen in de toekomst willen wij daar graag ook een steentje aan bijdragen. Daarom zamelen wij geld in voor onderzoek naar nieuwe behandelmethoden tegen acute leukemie.” Van Oosterhout vult aan: “We willen beginnen met iets wat Jeroen ook altijd heeft gedaan: het lopen van de Strong Viking Obstacle Run in Warstein in Duitsland.”

Meer informatie over de Stichting Voor de Strijders vind je op hun website.

Foto: Vera Clementine Meulendijks

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen