10.7 C
Deurne
donderdag 6 oktober 2022
Home- Deurne DMG Radio helpt luisteraars die iets goed te maken hebben met...

[VIDEO] DMG Radio helpt luisteraars die iets goed te maken hebben met groot boeket bloemen

Verjaardag van je partner vergeten? Krasje op de auto van de buurman gemaakt of op een andere manier een enorme uitglijer gemaakt? DMG-presentator Davey Beijer helpt je om het weer goed te maken.

Elke zaterdag tussen 14.00 en 16.00 uur geeft Beijer in de radio-uitzending bij DMG luisteraars de kans om hun verhaal te vertellen en maken ze kans op een enorme bos bloemen. Die bezorgt de dj daarna thuis bij degene met het meest originele verhaal van de maand in de Beijer Uitglijer.

Roze kleren
Deze keer ging het boeket naar Yvon die de was had gedaan voor een vriendin maar iets roods bij de witte was had gedaan waardoor alle witte kleren ineens roze waren. DMG-dj Davey Beijer ging langs met de grote bos bloemen van Van Deursen Bloemen om het goed te maken namens Yvon.

Tekst gaat verder onder de video

Wil je ook kans maken op het boeket ter waarde van 25 euro? Dat kan door jouw verhaal te sturen naar daveybeijer@dmgdeurne.nl of door op zaterdag tussen 14.00 en 16.00 uur een WhatsApp te sturen naar 06-1 66 55 77 3. De winactie wordt mede mogelijk gemaakt door Van Deursen Bloemen in Deurne.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen