9.6 C
Deurne
vrijdag 19 april 2024
Home- DeurneDMG Radio knalt nieuwe jaar in met 12 uur durende marathonuitzending

DMG Radio knalt nieuwe jaar in met 12 uur durende marathonuitzending

Voor wie geen zin heeft in melige oudejaarsconferences of saaie spelshows op tv, brengt DMG Radio op oudjaarsavond een marathonuitzending vol met de grootste dance-hits uit de 80’s, 90 en Zero’s. De twaalf uur durende DMG New Year Party is de ideale soundtrack voor oudejaarsavond. Precies om middernacht wordt ook afgeteld naar het begin van 2024.

“Meteen aansluitend op de Foud op Nieuw Top 100 die we vandaag van 11.00 tot 19.00 uur hebben uitgezonden, feesten we gewoon door bij DMG met de muziek die je vroeger hoorde in de Apollo, de Kwien, De Rooie Leeuw, Freebird, Time Out en de Treffer”, vertelt Ramon van Hoek.

Gemixt
Hij is één van de drie DMG-dj’s die de hele avond en nacht non-stop de muziek aan elkaar mixen van zondag 31 december om 19.00 uur tot maandag 1 januari om 07.00 uur. “Net als vroeger in de discotheken hoor je de platen naadloos aan elkaar gemixt, zodat je de hele avond in de feeststemming kunt blijven en door kunt swingen en dansen.”

Pump up the Jam
Van de bekende hits als Pump up the jam, Rhythm is a dancer en Push it, tot de vergeten hits van toen; volgens Van Hoek zit er voor iedereen wel wat bij: “We hebben de studio helemaal vol staan met koffers waarin genoeg 12-inches en cd’s zitten om de hele avond mee te kunnen blijven draaien. Luisteraars kunnen ook tijdens de uitzending hun suggesties doorgeven door te appen naar 0493-227227.”

De speciale DMG New Year Party van de Club Klassiekers Classic Mix is te beluisteren op DMG Radio, in de regio Deurne op 106.2 FM en via Ziggo digitale radio op kanaal 918. Online kun je naar DMG luisteren via dmgdeurne.nl en de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

Foto: DMG

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen