11.4 C
Deurne
donderdag 18 april 2024
Home- DeurneDMG Radio zendt vier zaterdagen live uit vanaf IJsfestijn Deurne

DMG Radio zendt vier zaterdagen live uit vanaf IJsfestijn Deurne

Tijdens de tiende editie van het Ijsfestijn hoor je op DMG Radio vier zaterdagen lang alles over wat er op de ijsbaan gebeurt. Van 16 december tot en met 6 januari kun je elke zaterdag van 9 tot 18 uur luisteren naar DMG on ice met lekkere winterse muziek en jouw kans op leuke prijzen waaronder een week-passe-partout waarmee je een hele week gratis kunt schaatsen.

Tussen 13 en 18 uur vind je de presentatoren zelfs op de baan en maken ze daar live radio. Dj’s Ronald de Cortie en Ramon van Hoek houden je tussen 13 en 15 uur op de hoogte van wat er op de baan gebeurt, ze geven je handige tips en recepten om je mee warm te houden en ze spelen het spel ‘Sneeuwballenstrijd’ speciaal voor de kids waarmee je leuke prijzen kunt winnen. Aanmelden en meespelen kan op de baan bij de DMG-dj’s en de winnaar mag afhankelijk van het aantal ‘sneeuwballen’ die hij of zij in het doel heeft gegooid een paar keer grabbelen in de DMG-Grabbel Box die vol zit met leuke cadeautjes.

Snelste van Deurne

Ook tussen 15 en 18 uur wordt het spel  ‘Sneeuwballenstrijd’ nog twee keer gespeeld samen met presentatoren Robin Senders en Tim van der Weerden en elke zaterdag iets na 17 uur vindt er een schaatswedstrijd plaats tussen een aantal bekende Deurnenaren in ‘De snelste van Deurne’. Dit zijn de deelnemers:

16 december: Koen Linders (Jongleur en jurylid Deurne’s Got Talent)
23 december: Ivan van Oosterhout (Vorst Peelstrekels)
30 december: Marinus Biemans (Wethouder Gemeente Deurne)
6 januari: Sem Rooijakkers (Zangeres)

Week-passe-partout

Elke zaterdag kun je een week-passe-partout te winnen waarmee je een hele week gratis kunt schaatsen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is jezelf inschrijven bij de DMG-dj’s op de baan. Aan het einde van de middag wordt de winnaar van het Week-passe-partout door middel van een loting bepaald en bekend gemaakt.

Op de ijsbaan kom je tijdens het IJsfestijn op zaterdag ook de DMG Groeten-reporter tegen. Deze reporter verzamelt de hele dag de groeten van iedereen op en rond de ijsbaan zodat je de luisteraars van DMG thuis kunt laten horen hoe gezellig het is op de ijsbaan op de Markt in Deurne.

DMG Radio kun je beluisteren via 106.2 FM en via Ziggo kabel op 94.4 FM.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen