23.9 C
Deurne
maandag 22 juli 2024
Home- DeurneWinnaars Sportgala Deurne bekend

Winnaars Sportgala Deurne bekend

Tijdens het sportgala zijn vrijdagavond in het Cultuurcentrum in Deurne het talent van het jaar, individuele sportprestatie, team sportprestatie en de sportwaarderingsprijs bekendgemaakt. Het gala werd werd georganiseerd door Leef Deurne in samenwerking met de gemeente Deurne.

Voetbalster Aniek Nouwen ging er met de titel talent van het jaar vandoor. Zelf kon ze niet aanwezig zijn bij de huldiging vanwege een wedstrijd. In een video bedankte ze iedereen die op haar gestemd heeft. De titel sportploeg van het jaar ging naar de dansgroep Vinutsu. De 15 leerlingen van Davy Denkers zijn eerder dit jaar wereldkampioen geworden in het Schotse Glasgow.

Rick Struik won in de categorie individuele prestaties. Rick heeft dit jaar voor het eerst een volledige Ironman triatlon afgelegd. Hij wist de drie onderdelen: zwemmen, wielrennen en hardlopen, binnen tien uur af te ronden. Tot slot was er nog de sportwaarderingsprijs. Die ging naar iemand die achter de schermen actief is bij SV Deurne: Petra van der Kant.

De vraag na deze succesvolle avond is niet óf, maar wanneer het volgende sportgala plaatsvindt.

 

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen