8.4 C
Deurne
maandag 3 oktober 2022
Home- DeurneDorpsquiz Deurne Wittut komt in mei terug volgens nieuwe formule

Dorpsquiz Deurne Wittut komt in mei terug volgens nieuwe formule

Net als veel andere activiteiten, kon Deurne Wittut alsmaar niet doorgaan vanwege de coronaregels. Maar zaterdag 14 mei zal de dorpsquiz na twee jaar terugkeren in een vernieuwde opzet.

De bedoeling was eigenlijk om in 2020 al te werken met de nieuwe formule waarbij de quiz, de uitslag en de prijsuitreiking allemaal plaatsvinden op één en dezelfde dag.

Kinderen
Deze opzet maakt de activiteiten ook meer geschikt voor deelname van kinderen, geeft de organisatie aan: “Er is een middagactiviteit waarbij het wenselijk is dat in de teams ook jonge mensen zitten. Een team van om en nabij de 20 personen is groot genoeg om de hele quiz goed te kunnen doen.”

Drie rondes
Bij de vierde editie van de quiz, wordt gespeeld in drie rondes. Al een uur na het afsluiten van de laatste ronde verwacht de organisatie de eerste uitslagen bekend te kunnen maken waarna de prijsuitreiking zo snel mogelijk volgt.

Inschrijfgeld
Door corona kon de dorpsquiz eerder niet doorgegaan maar de meeste teams hadden toen al wel inschrijfgeld betaald. “Dat hoeven ze natuurlijk niet opnieuw te doen. Nieuwe teams of teams die hun geld terug hebben gekregen kunnen het inschrijfgeld van 20 euro overmaken naar onze bankrekening”, legt de organisatie uit.

Inschrijven voor Deurne Wittut kan nog tot 20 maart. Alle teams moeten zich opnieuw inschrijven en krijgen een nieuw teamnummer. Om je in te kunnen schrijven heb je nodig: de teamnaam, een goed doel, een emailadres van de teamcaptain en een mobiel telefoonnummer. Meer informatie vind je op www.deurne-wittut.nl/inschrijven.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen