13.8 C
Deurne
zondag 26 juni 2022
Home- DeurneE-racing team Hub van Doornecollege scoort met 2 karts bij finale First...

E-racing team Hub van Doornecollege scoort met 2 karts bij finale First Electro league

Het E-racing team van het Hub van Doornecollege heeft vorige week in Zwolle bij de seizoensfinale van de First Electro League de tweede en derde plaats behaald. Daarnaast wonnen ze het Regularity kampioenschap en de Business-award.

Kart 74 van het E-racing team van het Hub van Doornecollege leek glansrijk te gaan winnen maar een extra pitstop vanwege een kapotte waterpomp gooide roet in het eten. En dat zes minuten voor het einde van de wedstrijd. Het verschil tussen het Deurnese team en het winnende team van Tata Steel was dan ook minimaal: 245 punten voor de eerste plaats en 237 punten voor de tweede plaats. Ook de derde plaats veroverden het Hub van Doornecollege met kart nummer 7.

Behalve het algemene kampioenschap waar de leerlingen de tweede en derde plaats veroverden, waren er nog vier kampioenschappen. Ze wonnen er twee: het Regularity kampioenschap wonnen ze met afstand van de andere zestien scholen die meededen. Daarnaast wonnen ze de Business-award vanwege het best opgezette team in samenwerking met bedrijven.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen