11.9 C
Deurne
vrijdag 24 mei 2024
Home- DeurneEdwin van der Reijden nieuwe directeur Belastingsamenwerking Oost-Brabant

Edwin van der Reijden nieuwe directeur Belastingsamenwerking Oost-Brabant

Belastingsamenwerking Oost-Brabant (BSOB) krijgt met ingang van 1 december een nieuwe directeur. Edwin van der Reijden neemt dan het stokje over van Grard van der Zanden die met pensioen gaat. Naast de rol als directeur, zal Van der Reijden ook als secretaris in het algemeen bestuur plaatsnemen.

Bestuursvoorzitter Greet Buter van de belastingsamenwerking feliciteerde de nieuwe directeur: “Het bestuur is blij in de persoon van Edwin een directeur te hebben gevonden die de nu al goed presterende BSOB, samen met de medewerkers, weer een stapje verder te brengen. Zo blijven we de inwoners van ons werkgebied deskundig, efficiënt en professioneel bedienen.”

Van der Reijden begon zijn loopbaan in de financiële dienstverlening bij de Sociale Verzekeringsbank, ABN AMRO, verzekeraars Interpolis en Achmea en pensioenuitvoerders PGGM en APG. Hij groeide door tot eindverantwoordelijk directeur en heeft de focus tijdens zijn loopbaan gelegd op onder andere marketing, communicatie, klantbediening, ICT en de ontwikkeling van de teamvorming en de bedrijfscultuur. Daarnaast is Edwin van der Reijden eigenaar van een consultancybedrijf dat zich richt op het optimaliseren van samenwerking binnen teams en organisaties en is hij toezichthouder en gastdocent bij de TIAS Business School.

Hij zegt zich te verheugen op de start bij zijn nieuwe werkgever: “BSOB heb ik inmiddels leren kennen als een robuuste, klantvriendelijke en innovatieve organisatie met zeer betrokken en ambitieuze medewerkers.” Ook met de nieuwe directeur blijft Belastingsamenwerking Oost-Brabant de door Grard van der Zanden ingezette koers varen. “Ik ga me samen met hen met veel gedrevenheid en enthousiasme richten op het voortbouwen van het vertrouwen dat de opdrachtgevers ons geven en op de verdere ontwikkeling van de organisatie”, aldus Edwin van der Reijden.

Foto: BSOB

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen