17.4 C
Deurne
maandag 22 juli 2024
Home- DeurneEerste hint in De Mol van Deurne Update zaterdag op DMG Radio

Eerste hint in De Mol van Deurne Update zaterdag op DMG Radio

Terwijl de deelnemende teams voor de speurtocht naar De Mol van Deurne via social media en email al de eerste hints hebben gekregen, zal op zaterdag 19 december de eerste exclusieve hint worden gegeven op DMG Radio.

Vanaf komend weekend hoor je in het DMG-radioprogramma Deurne Draait Door elke zaterdagochtend om 11.30 uur De Mol van Deurne Update met elke keer een exclusieve hint. De update inclusief de hint wordt ook elke zaterdagmiddag om 17.30 uur herhaald op DMG Radio in het programma Ramon On Air. Zo lang als de speurtocht duurt worden de updates elk weekend uitgezonden op DMG Radio.

Inschrijven
Vanaf 1 december kunnen mensen zich inschrijven voor het spel. Daarvoor moet je een team samenstellen en is het belangrijk dat je een team-captain kiest voor jouw ploeg, die persoon moet 18 jaar of ouder zijn. De team-captain moet een mail sturen naar demol.deurne@hotmail.com. In de mail geef je door wat de naam is van je team en de namen van de teamleden en de team captain. De Mol wil van alle teamleden weten wat de voor- en achternaam is en in welk gedeelte van Deurne elk lid woonachtig is.

Facebook
Om mee te kunnen spelen moet de team-captain in elk geval via Facebook bevriend zijn met De Mol van Deurne. Teams die zich hebben ingeschreven voor 4 december hebben al een extra hint gekregen als beloning voor de vroege inschrijving. Rond de kerst krijgen alle teams via email een inschrijfformulier. Na inlevering van het formulier en inschrijfgeld is je team officieel aangemeld.

In verband met de coronaregels wordt geadviseerd om elk team samen te stellen uit maximaal 8 personen en uit maximaal 2 verschillende huishoudens. Aanmelden kan tot en met 31 januari 2021, daarna start de jacht op De Mol van Deurne.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen