7.7 C
Deurne
maandag 15 april 2024
Home- DeurneEerste mini-festival in de regio; eindelijk weer los bij Terrastival in Deurne

Eerste mini-festival in de regio; eindelijk weer los bij Terrastival in Deurne

Het heeft lang geduurd maar zaterdag 21 augustus was het dan eindelijk zover; het eerste mini-festival in de regio onder de naam Terrastival XXL. Even voor het moment dat het evenement start, vertelt Rob van Berlo van de Reizende Man op DMG Radio: “We zijn er helemaal klaar voor en hebben er zin in.” En hij was niet de enige die uitkeek naar het festival want de maximaal 750 kaartjes die mochten worden verkocht, waren in mum van tijd weg.

Het was voor de organisatie en bezoekers wel een nieuwe ervaring dat je een geldige QR-code nodig had in de Coronacheck App voor het Terrastival. “Het is wel belangrijk dat mensen weten dat ze alleen naar binnen mogen als ze volledig zijn gevaccineerd, negatief getest zijn of een herstelbewijs hebben”, vertelt van Berlo voorafgaand in een radio-interview van DMG.

Nu dat festivals tot maximaal 750 personen weer mogen, werd bij de Reizende Man meteen een plan opgezet voor een mini-festival met optredens van verschillende dj’s en artiesten. De mensen snakken weer naar dit soort evenementen weet Rob van Berlo van Baroef, het bedrijf waar ook De Reizende Man onder valt. “We kunnen omdat we niet afhankelijk van anderen zijn voor materiaal, snel schakelen en in no-time een festival als dit opzetten. We hebben natuurlijk alles volgens de coronaregels gepland en ook in goed overleg met de gemeente”, legt Rob van Berlo uit.

Bij het Terrastival XXL waren twee area’s, eentje waar je kon relaxen in een hangmat met cocktails en een hapje en een gedeelte met een bierwagen waar het volume van de muziek vol open kon gaan. Tot middernacht kon de jeugd in Deurne eindelijk weer los én volgens de huidige coronaregels.

Foto: Twitter Bart Werts

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen